Bolí vás chrbát? Tieto problémy sa môžu objaviť v akomkoľvek veku a najčastejšie postihujú oblasť krčnej a bedrovej chrbtice. Bolesti chrbta môžu mať celý rad rôznych príčin, ako napríklad: nedostatok pohybu, sedavé zamestnanie, zlé držanie tela, nadváha, príliš namáhavá aktivita, ale aj stres.

Bolesťami chrbta si už prešiel nejeden z nás a všetci vieme, že ide o veľmi nepríjemnú záležitosť. Pre komfort chrbta a život bez bolesti sa dá preventívne urobiť mnohé. Popri zdravej životospráve a udržiavania optimálnej hmotnosti je veľmi dôležité vhodné cvičenie. Ale aj tak niekedy môže nastať situácia, kedy nás bolesť prekvapí nepripravených. Preto je dôležité mať po ruke nejakú prvú pomoc v podobe masti alebo gélu.

Je tu Arthrocann hrejivý gél, ktorý vám prinesie rýchlu úľavu pri svalovej únave, ale aj pri ťažkostiach pohybového aparátu. Prostredníctvom masáže intenzívne podporuje regeneráciu, zmierňuje svalovú únavu po športe i fyzickej námahe. Je tiež vhodným doplnkom pri rehabilitácii po operáciách a zlomeninách. Gél sa dobre rozotiera, nemastí a je ľahko vstrebateľný.

Zoznam olejov a extraktov, ktoré vám efektívne uľavia:

Konopný olej a extrakt z konopných semien – “Zelené zlato” pôsobí protizápalovo a podporuje proces hojenia.

Kostihoj lekársky – alebo tiež “čierny koreň” je uvádzaný ako jedna z najúčinnejších liečiv. Má výrazné hojivé a regeneračné účinky. Napomáha pri nepríjemných bolestiach šije a chrbtice. Používa sa tiež pri reumatizme a pôsobí pozitívne aj na bolestivé zápaly kĺbov. V kombinácii s gáfrom je ideálny najmä k masáži stuhnutého pohybového aparátu, svalov, šliach i kĺbov.

Gáfor – je veľmi osviežujúci a povznášajúci esenciálny olej, ktorý pomáha pri reumatických problémoch a lokálnej bolesti.

Jírovca ​​konský (Gaštan) – má protizápalové účinky a napomáha urýchľovať vstrebávanie opuchov.

Tea tree oil (Kajeput belavý) – má protizápalové účinky a uľavuje pri reumatizme.

Tymiánu svetlý – pomáha pri reumatizme, uvoľňuje svaly a kĺby postihnuté artritídou.

Kadidlovník pílovitý (Boswellia serrata) – je známa pre svoje protizápalové, upokojujúce a analgetické účinky u reumatoidnej artritídy. Znižuje bolesť a zápalové príznaky.

Zázvorovník lekársky – má analgetické účinky, ktoré priaznivo pôsobia proti reumatizmu.

Škoricovník cejlónsky – prekrvuje pokožku a tým uvoľňuje svalové napätie a uľavuje od bolesti.

Eukalyptový olej – má antiseptické účinky, podporuje procesy hojenia a predovšetkým uľaví pri bolesti svalov a kĺbov.

V našej ponuke nájdete aj ďalšie produkty, ktoré vám prinesú vytúženú úľavu: Arthrocann gél, Konopná masť a chladivý pocit vám dopraje Mentol Arthro gél. Ponúkame aj špičkový doplňok stravy Arthrocann Collagen.