Iste nie je potrebné zdôrazňovať, že konope má na pokožku vynikajúce účinky. Konopný olej sa získava zo semien rastliny a pokožku výrazne premasťuje, upokojuje, zvláčňuje a pôsobí protizápalovo. Zmierňuje celú radu kožných problémov, od atopického ekzému po lupienku, a šetrne sa stará o veľmi suchú a popraskanú pokožku. Má tiež pozitívne účinky pri svalovej únave i pri ťažkostiach pohybového aparátu.

Poďme sa pozrieť čo sme vylepšili.

BALCANN BIO konopná masť + DUBOVÁ KÔRA, ako už sám názov napovedá pridali sme do pôvodnej receptúry extrakt z dubovej kôry. Kôra z duba obsahuje početné živiny vrátane vitamínu B12, železa a draslíka. Obsahuje tiež tanín od 10 do 20%. Tieto triesloviny sú považované za veľmi prínosné pre našu pokožku pre jej antiseptické, adstringentné a protizápalové vlastnosti. Ďalšie nová zložka, o ktorú sme túto masť obohatili je Panthenol. Ten má výborné regeneračné, upokojujúce a hydratačné účinky. Výborný je tiež na citlivú pokožku alebo na upokojenie akútneho podráždenia.

Táto 100% prírodná konopná masť je ideálna aj na ošetrenie detskej pokožky v oblasti plienok. Zanecháva pokožku detí upokojenú, jemnú a do hĺbky hydratovanú. Účinne pôsobí aj na suchú pokožku na lakťoch, kolenách či pätách. Tento produkt sa dá sa využiť na širokú škálu problémov, preto by Vám nemal chýbať!

DOLORCANN BIO konopná masť + MENTOL, aj túto masť sme obohatili o dve nové zložky. A to o mentol a štipku kapsaicínu (výťažok z pálivých papričiek). Tieto dve zložky zvýšia úľavu a uvoľnenie pri svalovej únave i pri ťažkostiach pohybového aparátu. Prostredníctvom masáže účinne prispeje k rýchlej úľave pri svalovom napätí a stuhnutosti. Masť sa dobre rozotiera, už malé množstvo ošetrí veľkú plochu kože. Táto konopná masť určite stojí za vyskúšanie.